Корпорація «Оболонь» вже вчетверте долучилася до глобальної еко-ініціативи Всесвітнього Фонду Природи (WWF) «Година Землі", що націлена на привернення уваги суспільства до проблеми глобального потепління, шляхом вимкнення живлення на 1 годину.

Цього року 23 березня о 20.30 корпорація не лише вимкнула на 1 годину усе зайве освітлення та живлення на київській пивоварні, але й закликала усіх працівників приєднатися до акції. З цією метою близько 3 тисяч працівників підприємства отримали символічні свічки та інформаційні матеріали про загрозу зміни клімату внаслідок неощадливого використання природних ресурсів.

Сергій БЛОЩАНЕВИЧ, Голова Наглядової Ради А. Т. „Оболонь“: „Оболонь“ ніколи не стояла осторонь проблеми зміни клімату. Ми постійно займаємося оптимізацією виробничих процесів, оскільки усвідомлюємо, що екологічним бути вигідно у всіх відношеннях. Розуміючи масштаби проблеми зміни клімату, залишатись осторонь просто не можливо. Цього року ініціативу корпорації підтримали усі наші працівники, які не тільки запалили символічну свічку, а й залучили рідних та друзів до цієї ініціативи, тим самим зробивши свій внесок у збереження енергоресурсів».

«Година Землі" була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році і з того часу переросла у глобальну екологічну ініціативу, яка об'єднала понад 7000 міст у 152 країнах на всіх континентах у прагненні до майбутнього без зміни клімату, майбутнього, у якому всі забезпечені природними ресурсами, майбутнього, у якому людина живе в гармонії з природою.