ПрАТ «Оболонь» розпочало виробництво мінеральної води ТМ «Оболонська» слабої газації. Ексклюзивна новинка у ПЕТ форматі об'ємом 1,5 літра розроблена та впроваджена спеціально для всеукраїнської мережі супермаркетів «АТБ».

«Оболонська слабогазована» — це природна столова гідрокарбонатна складного катіонного складу мінеральна вода, що рекомендована для щоденного споживання. Вона має оптимальний склад мінералів та мікроелементів, зокрема містить кальцій, магній, калій та натрій. Регулює водний баланс, здійснює загальний оздоровчий вплив на організм та є невід'ємною частиною здорового харчування всієї родини. «Оболонська» видобувається з найчистіших артезіанських свердловин Юрського горизонту глибиною 290 м.

Директор з маркетингу ПрАТ «Оболонь» Василь Шилов:«Культура споживання мінеральної води в Україні ще недостатньо сформована. Українці в середньому споживають близько 35−40 літрів мінеральної води різних типів на рік, тоді як у європейських країнах цей показник у 3−4 рази вище. Ми вирішили доповнити асортимент мінеральної води ТМ „Оболонська“ слабогазованою версією, адже цей сегмент залишається стабільним і має перспективи для розвитку, зважаючи на підвищену увагу споживачів до свого здоров’я в умовах сьогодення».

Об'єм пляшки для нового продукту був обраний з урахуванням споживчих потреб клієнтів і трендової динаміки ринку. Саме ПЕТ 1,5 л є лідером серед форматів упаковки на ринку мінеральної води. Новинка вирізнятиметься на полиці завдяки світло-блакитній етикетці та зеленій кришці. Мінеральна вода «Оболонська» видобувається та розливається у пляшки на підприємстві «Оболонь» у Києві.

Нагадаємо, чому ж так корисно пити чисту воду. Тіло людини переважно складається з води, тому якість і кількість її споживання напряму впливають на наше здоров’я та самопочуття. Вода допомагає організму виконувати свої функції: доставляє поживні речовини і кисень до всіх клітин нашого тіла, підтримує водно-сольовий баланс, нормалізує роботу гормонів, сприяє перетворенню їжі в енергію, засвоєнню поживних речовин, виводить шлаки і токсини, виконує захисну функцію. Разом із водою до мозку надходять кисень і глюкоза. Вони життєво важливі для нормальної діяльності нервової системи, тому настрій і самопочуття також безпосередньо залежать від того, скільки і якої води випиває людина протягом дня. Тож варто пити чисту воду щодня у комфортній для себе кількості, і «Оболонська» ідеально підходить для цієї мети.