У переддень новорічних свят «Оболонь» привітала дітей — підопічних кількох організацій, з якими вже давно співпрацює корпорація. Безкоштовна передача продукції підприємства для подарунків дітям стала однією із добрих традицій для всього колективу.

Серед тих, хто отримав безалкогольні напої «Живчик» для пакування новорічних подарунків, — ГО «Оболонська районна організація товариства Червоного Хреста України в м. Києвi» та Асоціація багатодітних родин «Перлина», яка об'єднує 170 сімей. До Дня Святого Миколая солодкі напої передали також підопічним Центру захисту дітей «Наші діти». «Усі ці дивовижі трапляються завдяки старанням та добрим серцям українських компаній-виробників. Складалося враження, що Миколай стоїть просто за дверима та підносить сюрпризи для наших дітей», — зауважили представники Центру.

Приєдналася до святкових заходів і команда ФК «Оболонь». У переддень свята Миколая колектив клубу відвідав Київський обласний центр соцiально-психологiчної реабiлiтацiї дiтей у с. Копилів Макарівського району. Футболісти першої команди «пивоварів» Олександр Батальський та Іван Матяж, тренери та представники керівництва клубу, а також волонтери організували свято для підопічних центру, запросивши і самого Святого Миколая. Гості привезли чимало подарунків від клубу, корпорації «Оболонь» та спонсора команди JAKO, а на гроші, зібрані на аукціоні футболок нападника Олександра Батальського, закупили завжди необхідні та корисні речі для дітей — фломастери, розмальовки, спортивний інвентар та інше.

64307.jpg

Своє свято отримали й наймолодші футболісти із ДЮСШ ФК «Оболонь», до яких 19 грудня завітали гості з дорослої команди. Разом із Святим Миколаєм діти розповідали вірші та співали пісні, водили хоровод та, звичайно, провели святкове тренування! Кожен отримав безліч подарунків від клубу та корпорації, але найбажанішим серед них стала форма ФК «Оболонь», тож побажаємо маленьким «біло-зеленим» вже за декілька років вийти на поле у складі дорослої команди!

19653.jpg

Традиції доброчинності незмінно є одним із найважливіших напрямків діяльності компанії. «Оболонь» уже більше двадцяти років активно долучається до різноманітних соціальних, благодійних та громадських ініціатив. Щороку компанія виділяє значну частку продукції для безкоштовної передачі в рамках численних дитячих та юнацьких спортивних та освітніх заходів. І саме зараз, у чарівні дні зимових свят, добрі справи набувають особливого змісту та відчуття справжнього дива, яке хочеться розділити з цілим світом.