Попри закриті кордони та численні обмеження «Оболонь» запрошує у неймовірну подорож світом. Адже українці - це нація людей з відкритим серцем та жагою нових звершень, людей, що отримують натхнення від мандрівок та нових вражень. Тож цієї весни «Оболонь» відкриває кордони та презентує ринку новий преміальний пивний бренд PUBSTER. Це пиво, зварене за рецептурою, що розроблена спільно із британською пивоварнею X. T. Brewing Company Ltd. Без сумніву, Велика Британія — це та країна, де чи не найсильніше цінують смак справжнього пива і мають вікові традиції пабної культури.

PUBSTER — це класичний світлий лагер із м’яким смаком, виготовлений із насичених сортів хмелю з додаванням темного солоду особливого прожарювання. Пиво чудово пасує для зустрічей із хорошими друзями, коли час пролітає весело і непомітно, а його легкість допоможе зберегти у пам’яті найяскравіші емоції. Тож цієї весни разом із PUBSTER запрошуємо до прогулянок без кордонів, щоб відчути на смак атмосферу британських пабів та уявити, яким може бути місцеве пиво.

Традиційно британський паб — це місце для спокійних розмов із друзями чи колегами, емоційного вболівання за улюблену команду чи веселих зустрічей великими компаніями. Іноді цікаво відчути себе справжнім британцем та насолодитися світлим пивом з місцевого пабу, м’якість якого дозволяє смакувати ним знову і знову. Запрошуємо поринути в атмосферу британського пабу тут і зараз, будь-де в Україні, не полишаючи рідну домівку, та відчути неперевершений м’який смак світлого пива, яке можна пити неймовірно довго.

PUBSTER випускається у банках 0,5 л з яскравим дизайном у червоному та синьому кольорах, що здалеку вирізняються на полицях. Новинка має національну дистрибуцію та доступна у торгових точках із кінця березня 2021 року.